Rampamoer

Hoogwaardige rampamoeren van IJzerwinkel.nl

U wilt een bout vastzetten in spaanplaat, kunststof of een zachte soort hout, maar er is geen grip? In deze gevallen biedt een rampamoer uitkomst. Een rampamoer is een moer die zowel aan de buitenkant, als aan de binnenkant schroefdraad heeft. Dankzij de schroefdraad met grove spoed aan de buitenkant heeft de rampamoer een goede grip in zachte materialen. Het metrisch schroefdraad aan de binnenkant biedt de mogelijk een bout te bevestigen.

Ruime keus

IJzerwinkel.nl heeft rampamoeren in diverse maten in het assortiment. U kunt ze gemakkelijk online bestellen. De rampamoeren zijn uitgevoerd in blank staal en kunnen met behulp van een platte schroevendraaier in het materiaal gedraaid worden. Weet u niet exact welke moeren u nodig heeft? Bij IJzerwinkel.nl beschikken we niet alleen over een uitgebreid assortiment, ook onze productkennis is zeer uitgebreid. Wij voorzien u graag van deskundig advies over rampamoeren.

Rampamoeren van de specialist

IJzerwinkel.nl is een specialist met jarenlange ervaring, daar waar service nog een belangrijke rol speelt. Bestelt u uw rampamoeren online en woont u in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,00. Voor België en Duitsland is de verzending gratis bij bestellingen vanaf €100,00.