Deurbuffers / afdichtdop

Deurbuffers / afdichtdop

Deurbuffers voor stalen kozijnen bij de ijzerwinkel

In wat oudere huizen zitten vaak nog stalen binnendeurkozijnen met opdekdeuren. Pas vanaf de jaren 70 zijn de stalen deurkozijnen langzaamaan vervangen door kozijnen van aluminium en kunststof. Aluminium en kunststof kozijnen gaan namelijk net zo lang mee, maar ze isoleren ook nog eens een stuk beter. Maar waar vindt u nu nog deurbuffers om de originele deurbuffers voor Polynorm en Berkvens kozijnen te vervangen? Bijvoorbeeld bij ijzerwinkel in Dordrecht.

Polynorm en Berkvens stalen kozijnen

IJzerwinkel.nl is gespecialiseerd in deurbeslag, deurkrukken, deurvastzetters, deurstoppers, allerhande ijzerwaren en gereedschap. Bij ons kunt u dus ook terecht voor de rubberen afdichtdopjes, aanslagdopjes en deurbuffers voor de deurkozijnen van Polynorm. Ook hebben wij deurbuffers voor stalen kozijnen in ons assortiment. 

Aanslagdop polynorm
Aanslagdop polynorm
€ 3,30
Prijs per 6 stuks
Deurbuffer berkvens 3,5mm ZWART
Deurbuffer berkvens 3,5mm ZWART
€ 3,60
Prijs per 6 stuks
Deurbuffer berkvens 3,5mm
Deurbuffer berkvens 3,5mm
€ 3,90
Prijs per 6 stuks
Deurbuffer berkvens 1,5mm ZWART
Deurbuffer berkvens 1,5mm ZWART
€ 3,00
Prijs per 6 stuks
Deurbuffer berkvens 1,5mm
Deurbuffer berkvens 1,5mm
€ 3,30
Prijs per 6 stuks

Deurbuffer

Bent u op zoek naar een goede deurbuffer? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij IJzerwinkel.nl. Wij hebben een groot aantal producten klaarstaan die bedoeld zijn voor uw deur, zoals deurbeslag en aanverwanten. Uiteraard hebben we hier ook een goede deurbuffer voor u klaarstaan, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat de deur zomaar openslaat tegen een muur aan. U bestelt deze buffer heel eenvoudig bij ons, wij zorgen er dan voor dat hij snel uw kant op wordt gestuurd. Gaat u een deurbuffer kopen in combinatie met andere producten en komt uw totale bestelling daarmee boven de 50 euro uit? Dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen.
 

Eenvoudig een deurbuffer bestellen

Het is belangrijk om bij het aanschaffen van accessoires bij uw deur altijd betrouwbare producten in huis te halen. We hebben het dan ook over een deurbuffer waarbij u er op kunt rekenen dat deze zijn werk goed doet. De buffers die wij verkopen zijn allemaal eenvoudig te installeren en gebruiken, zodat u er geen zorgen over hoeft te maken of deze wel helemaal goed hun werk blijven doen. Wilt u meer weten over een bepaald product in onze webshop, dan raden wij u aan om hier uw vragen over af te vuren op ons. We vertellen u graag meer over de werking van een bepaald product, of geven u advies over welk product u het beste kunt gebruiken.
 

Wilt u een deurbuffer bestellen bij ons?

Een deurbuffer kopen doet u bij IJzerwinkel.nl. We hebben in ons assortiment een groot aantal producten voor uw deur klaarstaan. We verkopen bijvoorbeeld ook deurklinken of deurbeslag. Neem ook eens een kijkje bij de vele andere producten in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u iets bij ons bestelt dat u direct kunt gaan gebruiken en dat geheel betrouwbaar is. IJzerwinkel.nl is de specialist op het gebied van ijzerwaren en aanverwanten.