Meubelsloten

Ruim assortiment meubelsloten bij de ijzerwinkel

Wilt u uw kasten kunnen vergrendelen of moet u een meubelslot vervangen? De ijzerwinkel is specialist in sleutels, sloten, deur- en meubelbeslag. Ons assortiment meubelsloten is een stuk ruimer dan dat van de gemiddelde bouwmarkt. Wij hebben alle soorten sloten en de benodigde garnituren gewoon op voorraad.

Meubelsloten bij de ijzerwinkel

Bij de ijzerwinkel kunt u terecht voor heeft veel verschillende soorten meubelsloten. Ons assortiment omvat onder meer meubeloplegsloten en meubelinsteeksloten in vele maten. Ook hebben we verscheidene soorten kastsluiters: magnetisch, met clips of de zogenoemde 'tip latch' sluiting. Speciaal voor greeploze deuren leveren wij magnetische duwspringsloten. Deze meubelsloten zijn geschikt voor enkele- en dubbele deuren. Natuurlijk kunt u bij de ijzerwinkel ook terecht voor de benodigde garnituren, afstandshouders, aanslagplaatjes en losse meubelsloten, bijvoorbeeld:

  • Brievenbusslotjes.
  • Draaitangslotjes.
  • Drukcilinderslotjes.
  • Schuifdeurslotjes.

Gemakkelijk online bestellen

Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf €50,00 gratis. Voor België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €100,00. Weet u niet precies welk meubelslot u nodig heeft? Of heeft u vragen over de garnituren en bevestiging? Neemt u dan gerust contact met ons op en bespaar kostbare klustijd!