PU Lijm

Voor het duurzaam verbinden van metaal, hout en kunststof. Super-Fix™ PU-Speed wordt toegepast voor de effectieve reparatie van gebroken kunststofonderdelen (thermoplasten en duroplasten), schokdempers, spoilers, koplamphouders, dakstaanders. Super-Fix™ PU-Speed druipt niet, is weer- en verouderingsbestendig.
Na ong. 3-10 minuten is nabewerken zoals slijpen, boren en draadsnijden mogelijk.
2K MMA Power 2000 25ml
2K MMA Power 2000 25ml
€ 17,95
Prijs per stuk
PU Lijm 25ml
PU Lijm 25ml
€ 16,50
Prijs per stuk
pu lijm 50ml
PU Lijm 50ml voor lijm pistool
€ 18,75
Prijs per stuk

Pu lijm

Bent u op zoek naar lijm waarbij u er op kunt rekenen dat deze stevig blijft zitten? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even langs te komen bij IJzerwinkel.nl. We hebben in ons assortiment namelijk meerdere verschillende soorten lijm voor u klaarstaan. We hebben het dan onder andere over PU lijm, ook wel bekend onder de langere naam Polyurethaan. Dit is een product waarmee u alle gelijmde materialen stevig aan elkaar vast maakt. Wilt u meer weten over de verschillende soorten lijm die wij verkopen? Kijk eens rustig in ons assortiment of neem hier even contact over op met ons.
 

PU lijm kopen bij IJzerwinkelnl

Bent u op zoek naar een goede soort lijm voor uw kluswerkzaamheden? Met PU lijm weet u zeker dat u een stevige soort lijm in huis haalt die altijd goed zijn werk doet. Om het even technisch te benoemen: bij Polyurethaan lijm komt de lijmverbinding tot stand door middel van water, dat uit de lucht reageert met de urethaan-verbindingen. Maar hoe het ook precies werkt maakt niet uit, het enige waar het om gaat is dat het werkt. We raden u dan ook aan om gewoon deze lijm eens uit te proberen als u op zoek bent naar een sterke soort lijm waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze goed vast blijft zitten.
 

PU lijm online kopen

Wilt u PU lijm online kopen? Dit doet u heel eenvoudig in onze webshop. We hebben bij IJzerwinkel.nl namelijk een groot aantal verschillende producten in ons assortiment bij elkaar staan. Hier staat ook PU lijm tussen, naast meerdere andere soorten lijm en alle andere producten die u verwacht in een winkel waar ijzerwaren worden verkocht. U kunt er bij ons op rekenen dat u nooit teveel betaalt voor al deze producten. Sterker nog, wij sturen uw bestelling zonder verzendkosten naar u toe als uw bestelling boven de 50 euro uitkomt.