Hoogwaardige inslagmoeren

Inslagmoeren worden gebruikt om draadeind of een bout aan hout te bevestigen. Door de inslagbout met weerhaken in een voorgeboord gat te slaan, wordt voorkomen dat de moer niet door het hout getrokken wordt en de moer niet meedraait als u de bout aandraait. IJzerwinkel.nl levert u graag inslagmoeren van hoge kwaliteit.

Bezig met laden...
0%
shopping_cart

Inslagmoer M10 vz

4,20

10 stuks in zak

0%
shopping_cart

Inslagmoer M8 vz

3,90

10 stuks in zak

0%
shopping_cart

Inslagmoer M6 vz

3,40

10 stuks in zak

0%
shopping_cart

Inslagmoer M5 vz

3,20

10 stuks in zak

0%
shopping_cart

Inslagmoer M4 vz

3,25

10 stuks in zak

0%
shopping_cart

Inslagmoer M3 vz

3,15

10 stuks in zak

Ruime keus

Inslagmoeren van IJzerwinkel.nl zijn er in verschillende maten. Weet u niet welke maat u nodig heeft of wilt u advies over bepaalde inslagmoeren, dan kunt u altijd gebruikmaken van ons contactformulier of langskomen in de winkel. Wij zijn namelijk een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van deskundig advies op maat. IJzerwinkel.nl staat er tevens om bekend een goede prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw inslagmoeren!

Het gemak van online bestellen

Het bestellen van inslagmoeren kan bij ijzerwinkel online. Dit is snel, voordelig en heel gemakkelijk. Bestellingen die boven €50,00 uitkomen worden gratis door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland geldt dat wij geen verzendkosten rekenen, wanneer het totaalbedrag boven €100,00 uitkomt.| Meer