Borgmiddel

Borgmiddel bestellen bij IJzerwinkel.nl

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om schroefdraadverbindingen af te dichten? Wij hebben we de oplossing! Met onze borgmiddelen kunt u gemakkelijk schroefdraadverbindingen, voegen, lagers en buisverbindingen perfect afdichten.  Ook het vastzetten en verlijmen van dergelijke verbindingen is mogelijk. IJzerwinkel.nl heeft zowel hoogvast borgmiddel, als middelvast borgmiddel in het assortiment opgenomen.
Borgmiddel hoogvast
Borgmiddel hoogvast
€ 11,50
Prijs per stuk
Borgmiddel middelvast
Borgmiddel middelvast
€ 11,50
Prijs per stuk

Hoogwaardige producten

Als specialist in ons vakgebied willen we u enkel het allerbeste bieden. Het borgmiddel in ons assortiment is dan ook van hoogwaardige kwaliteit en dicht in beide uitvoeringen ook de windingen. De borgmiddelen zijn vibratiebestendig en dankzij de goede hechting en de hoge hittebestendigheid kent het veel toepassingen. Mocht u de met borgmiddel afgedichte verbindingen ooit willen demonteren, dan kan verhitting (bij hoogvast) en bijbehorend gereedschap (bij middelvast) uitkomst bieden.

Direct aan de slag

Borgmiddelen kunt u bij IJzerwinkel.nl gemakkelijk online bestellingen. U heeft uw producten dan snel in huis. Bij bestellingen vanaf €50,00 rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten. Voor verzendingen naar België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €100,00.