Plastic doppen

Plastic doppen

Insteekdoppen voor tafel- en stoelpoten haalt u bij de ijzerwinkel

Bent u op zoek naar insteekdoppen of omsteekdoppen om uw tafel- en stoelpoten netjes af te werken? De ijzerwinkel in Dordrecht is gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschap en meubelbeslag. Bij ons kunt u dan ook terecht voor insteekdoppen en omsteekdoppen. Wij hebben insteekdoppen voor ronde buizen van 16mm tot 75mm. Ook voor vierkante en rechthoekige buizen hebben wij verschillende insteekdoppen op voorraad. Speciaal voor stoelen kiest u omsteekdoppen. Deze peervormige stoeldoppen zijn beschikbaar in de meest gangbare maten: 10-75 mm.

Waarom de ijzerwinkel in Dordrecht?

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Gratis verzending vanaf €50,00.
  • Uitstekende productkennis en service.
  • Jarenlange ervaring.

Snel en gemakkelijk online bestellen

Bestel uw insteekdoppen gemakkelijk en voordelig online bij de ijzerwinkel. Bij bestellingen vanaf €50,00 is de bezorging gratis. Voor België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €100,00. Weet u niet precies welke maat insteekdop u nodig heeft? Meet de buitenmaat van de buis of pijp en u weet welke insteekdoppen u moet hebben.

Plastic doppen online kopen

Bent u op zoek naar een webwinkel waar u plastic doppen kunt kopen? Plastic doppen die gebruikt kunnen worden als afsluiter bijvoorbeeld. We raden u aan om eens bij IJzerwinkel.nl te komen kijken als u op zoek bent naar plastic doppen. Wij hebben een ruim assortiment aan deze doppen voor u klaarstaan. Mooie doppen van de hoogste kwaliteit, die wij voor u in meerdere verschillende kleuren kunnen leveren. Neem dan ook op uw gemak eens een kijkje in onze webshop om hier te zien welke doppen er het beste op uw wensen aansluiten. Wij zorgen er dan voor dat deze doppen na het kopen zo snel mogelijk uw kant op worden gestuurd.

Plastic doppen van de hoogste kwaliteit

We vinden het bij IJzerwinkel.nl heel belangrijk om onze klanten alleen maar producten te verkopen waarbij ze er op kunnen rekenen dat dit tot de hoogst mogelijke kwaliteit behoort. Producten die betrouwbaar zijn en die eenvoudig in het gebruik zijn. We staan ook altijd klaar om onze klanten advies te geven over de ruim 30.000 verschillende producten die wij verkopen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. Bij IJzerwinkel.nl leveren we kwaliteit en service. 

Bij IJzerwinkel.nl plastic doppen kopen

U kunt die plastic doppen voor een groot aantal verschillende doeleinden nodig hebben. Wat het doeleinde ook is maakt natuurlijk niet uit. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u de perfecte dop in huis haalt. Deze plastic doppen online kopen is iets wat wij graag voor u regelen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd. Indien u een bestelling maakt die in totaal meer dan 50 euro kost, versturen wij uw pakketje zonder hier verzendkosten voor te rekenen.