Oer lijnolieverf

NIEUW! Sneldrogende OER lijnolieverf

Traditionele lijnolieverf kenmerkt zich door een lange droogtijd. Hierdoor moeten ramen en deuren van een woning lang open blijven staan. Dat is met OER lijnolieverf niet meer nodig. Deze is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag naar sneller drogende lijnolieverf. Ramen en deuren kunnen in de meeste gevallen binnen 6-7 uur weer gesloten worden. Hiermee is OER lijnolieverf, de snelst drogende lijnolieverf in de markt.

Verf voor het behoud van bijzondere panden

Bijzondere panden zijn aansprekend vanwege hun unieke karakter. Door de geschiedenis die erin leeft en de details - zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde - waar aandacht en vakmanschap uit spreekt. Het behouden van dit unieke karakter vraagt om de juiste materialen. Zo ook in verf.

Gebaseerd op traditionele familiereceptuur

Daarom heeft Wijzonol OER lijnolieverf ontwikkeld. Gebaseerd op traditionele familiereceptuur, aangepast aan de eisen van deze tijd, voor de bescherming en verfraaiing van panden met karakter.

Verf met een authentiek karakter

Met OER lijnolieverf geef je naast een langdurige bescherming ook de authentieke kwaststreep weer terug aan het schilderwerk.
 

Bezig met laden...
Oer lijnolieverf Grondverf
Oer lijnolieverf Grondverf
€ 49,95
Prijs per stuk
Oer lijnolieverf Hoogglans
Oer lijnolieverf Hoogglans
€ 49,95
Prijs per stuk
Oer lijnolieverf Zijdeglans
Oer lijnolieverf Zijdeglans
€ 49,95
Prijs per stuk


| Meer