Bordenhanger

Bordenhangers, veilig en voordelig

U heeft een schitterende collectie sierborden, maar bent nog op zoek naar een manier om ze op te hangen? Met onze doeltreffende bordenhangers kunt u veilig en gemakkelijk uw borden ophangen. De bordenhangers zijn er in verschillende afmetingen en zijn aan de voorkant niet zichtbaar. Een mooie en eenvoudige manier om uw borden te presenteren.
 


Dat zit wel goed

Bij IJzerwinkel.nl vinden we kwaliteit erg belangrijk. Ook de borderhangers in ons assortiment zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat u uw borden veilig kunt ophangen. De Sikker bordenhangers bestaan uit metalen spiralen die u om de achterkant van uw sierbord klemt. Op deze manier ontstaat er aan de achterkant een mogelijkheid het bord aan de muur op te hangen. Sikker bordenhangers zijn bij ijzerwinkel te verkrijgen in Mini, Klein, Middel en Groot uitvoering. Toepasbaar op sierborden van 12 tot 38 cm.

Direct bestellen

Bordenhangers zijn bij IJzerwinkel.nl gemakkelijk te bestellen. Wij leveren snel en voor een voordelige prijs. Komt het totaalbedrag van uw bestelling bordenhangers, eventueel in combinatie met andere artikelen, boven de €50,00 uit, dan bezorgen wij uw bestelling gratis aan huis. | Meer